maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 Mei 2013

DRAWING CLASS BERSAMA SIFU


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
KELAS DRAWING PERTAMA YANG DIAJAR OLEH SIFU MAZA...
THANX KAK... BARU NAK UPDATE KAT BLOG NI... 
TAPI KAT BLOG KELAS DAH LAMA UPDATE...


KELAS PRMOSI NI SERAMAI 6 ORANG... 
lepasni saya tak buat ramai2... setakat 4 orang bolehlah lagi.. suasana  dan tempat tak selesa untuk peserta kalau ramai sangat. minta maaf apa yang terkurang yer. tapi best sangat bila jumpa dan berkumpul ramai2... terima kasih diatas tunjuk ajar dari kak maza...

sesiapa berminat sila 
SMS @ WHATSAPP 
NAMA, KELAS, TARIKH...
019-4741805 LIZA
utk booking tempat deposit RM50 sebagai pengesahan...
terima kasih

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE