maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 Mei 2013

KELAS TAT BUAH



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA


jadual kelas untuk tat buah, ada yang berminat
jam 10 pagi
16.6.2013 (AHAD) 
 KELAS TAT BUAH RM150

pada yang berminat, bagi tarikh bila2 yang anda free, saya check tarikh yang anda diberikan, insyaallah kalau takda apa2 masalah atau hal, kita on je kelas utk tarikh tersebut dan saya akan buka pada sapa2 yg berminat utk join kelas yang peserta terawal pilih tadi... depositkan dulu RM50 untuk booking kan tarikh tersebut... 

KELAS BERSAMA ZANA...

 KELAS TAT NENAS PELBAGAI BENTUK BUAH2AN BERSAMA DGN KAK ZANA


KELAS TAT  BUAH bersama IKA...



jika berminat nak buat tat nenas ni yang comel2 dan pelbagai jenis bentuk buah-buahan...
boleh whatsapp/sms 
Liza 019-4741805
yuran kelas RM 150
Anda akan diajar cara membuat adunan, menimbang setiap adunan, membentuk adunan menjadi bentuk buah2an dan cara membakar adunan sehingga siap...
insyaallah, kelas tat nenas ni juga boleh berlangsung pada setiap hari Isnin hingga Jumaat 
jam 2.30 atau 3ptg... 
deposit hanya RM50 UNTUK CONFIRM 
sila maklumkan lebih awal sekiranya tidak dapat hadir ke kelas...
insyaallah tarikh akan diganti pada hari yang berikutnya...
terima kasih

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE