maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

17 Ogos 2013

ALHAMDULILLAH - MASYUKNYA KEK BALANG


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
dah lama bersawang blog ni... mood rajin nak update, ceritanya sebelum tibanya bulan ramadhan... kat fb memang dok update... sebab senang kojenyer... masuk je gambar kat hp terus je upload... ni dlm blog nak kena berebut dulu laptop ngan anak2... malas nak bising2... 

CAKE IN JAR
800 BALANG....

RED VELVET, OREO DAN RAINBOW CAKE

TEMPAHAN DARI KAK MARIA
600 JAR DELIVERY

DELIVERY KE BUKIT JALIL GOLF


TEMPAHAN DARI PN AS SELF PIC UP
50 JAR UNTUK RAINBOW CAKE SAHAJA


TEMPAHAN DARI CIK NUR SELF PICK UP
150 JAR

 borong berkotak2 balang kaca..
 oreo

 kek pelangi

 nasib baik ada minah ni tolong..
tq dik... akak dah bg upah raya... hehheehe
alhamdulillah, anak2 pun tolong juga... 
chintaku je yg takdo, outstation...

maka dengan itu g delivery sendiri, chintaku dah tunjuk jalan siap2 tempat yg nak dihantar.


TENGAH MALAM G DELIVERY...dah hantar naik atas kat dewan kelab golf bukit jalil, baru perasan sudunya tertinggal... dah pukul 1 pagi, nasib baik pasar borong selangor buka lagi, beli kat kedai runcit situ... ALHAMDULILLAH... dapat juga selesaikan misi ni...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE