maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

17 Ogos 2013

KELAS DEKO DHADA N MEKNA


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
Dhada dari Sg Buluh kalau tak silap Liza, dialah yang ajak Mekna dari Kelate join sekali kelas Kek Bakul... jom tengok hasil dekorasi kek bakul depa..
laju juga Dhada buat bunga Ros...

masing2 bertukus lumus menyiapkan bunga..
bunga ros yang kembang mekar, hasil dari peserta...
 Dhada ada tengok kek bakul warna biru yang pernah liza buat....
nampak cantik sebabtu dhada pilih warna biru, pink dan putih...

hasil yang mekna buat, warna oren bakulnya dan warna hijau putih untuk bunga ros..

pilihan warna yang bertepatan juga memainkan peranan penting dalam sesuatu deko yang kita hasilkan, bukan setakat sedap dimakan, tapi sedap mata memandang... bila pikir2 mungkin hijau, putih dan oren macam tak kena je,macam tak sesuai jer, tapi bila hasilnya dah nampak depan mata, memang cantik dan sesuai... 


Gambar kat bawah ni.. kek bakul yang pernah liza deko seperti warna pilihan student...
Pilihan warna atas permintaan customer...

siap tambah burung lagi...

jika berminat untuk menempah kek bakul ataupun ingin belajar dekorasi kek bakul 
sila sms saya atau wassap
019-4741805


atau terus hubungi 

en nazrol 019-5720120


atau emailkan

nazroliza@yahoo.com


terima kasih

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE