maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

17 Ogos 2013

KELAS LUKIS DAN WARNA TAPI BLUR


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA



jom belajar teknik melukis dan mewarna diatas kek... 
"camner nak lukis ni... saya memang tak terror melukis..." inikah yang bermain difikiran anda....
kelas bersama Ana... permintaan Ana nak blurkan mukanya... ^_^ 

 sebelum kita nak kaler muka dia, kita lukis la dulu noooo...
macam mana lukis... kejo sonang ja...

 dah lawa2 lukis kat kek, tang muka pelukis nya.. ana suruh blurkan di atas sebab2 yang tertentu...
kita ikut ja lah lagu mana pun takpa.... asalkan gumbira sudahlah...

kek akan disediakan... spongecake bersaiz 9 inci bulat...
sila bawa kain lap @ tisu roll dan apron..

bestkan bila ada ahli keluarga terkejut.... terror betoi bleh lukis atas kek...

  bila dah datang baru tau macam mana mudahnya melukis dan mewarna...
boleh buat melukis gambar kesukaan anak anda..
mesti anak2 suka... Kot2 la ada order last2 minit... nak beli edible image takdalah pula...
blehla guna ternik melukis ni... insyaallah boley punyer...

BERMINAT :
jom join kelas saya... sms @ whatapp saya 019-4741805 @ tel 019-5720120

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE