maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

17 Ogos 2013

NAK KE TAK NAK...?


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

Nak ke tak nak... 
semua pilihan anda yg tentukan... 

nak ke belajar ngan liza yg tak diiktiraf dari mana2 U tentang dekorasi kek...
terpulang pada pilihan u all...
kalau dari segi kelulusan diploma ijazah kek memang la takdo...
yg ada pun sijil sains dan multmedia... macam takdak kaitan langsung dengan dunia bakeri..

habis beribu-ribu lemon g belajar dekorasi dalam dunia bakeri...
alhamdulillah, rezeki dok ada memanjang...

 kali ni... ini kalilah....
kelas BASIC CAKE bersama kak Sham....

kak Sham ni terus datang umah nak servey kelas.. telefon tanya alamat kata nak datang,.. takdanya sms wassap bagai.... hehhhehhee.... nasib baiklah ada kat umah...
terus confirm deposit, bagi tarikh dan kelas yang nak dibelajar....

 kalau nak cerita bab belajar ni, liza memang kosong.. kosong... kosong  dalam ilmu bakeri...dulu masa mula2 liza pi belajar... terus belajar deko... langkau terus, takda belajar cara buat kek pun... 
nak buat kek lagu mana pun taktau,
tanya pak google kelas buat kek, pi pula belajar buat kek... punyalah ramai dalam satu kelas, bahagi2 pula dalam kumpulan, masing2 diberi tugas untuk buat kek lain2... dok terjenguk2 lah kek group lain cara buat lagu mana... nak try kat umah memang kurang rajin...
jadi nak dipendekkan cerita....atas permintaan kawan2 dan atas dorongan chintaku, liza buat satu kelas basic cake... istimewa untuk sesapa yg zero tentang ilmu kek... berminat nak belajar dari mula...

BASIC CAKE
mula dari timbang, bancuh kek.. bakar kek...
lepastu buat buttercream... belajar menggunakan nozzle yang asas untuk mendeko...
1 nozzle pun dah macam2 corak dah boleh deko atas kek... antaranya nozzle star akan diajar...

 praktis selalu insyaallah pasti berjaya...
untuk yang baru nak menceburi dalam bidang bakery ni dan zero tentang bakery... 
digalakkan ambil kelas basic cake ni dulu... insyaallah dari mula akan ditunjukkan cara2 nya...


BERMINAT :
jom join kelas saya... sms @ whatapp saya 019-4741805 @ tel 019-5720120

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE