maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

17 Ogos 2013

TEMPAH SOFA MERAH...


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
Nak cerita pasai sofa lah pula... dah nak masuk setahun baru nak crita... opsss baru 8 bulan...
macam biasalah dok cari pak google lagi... tang mana nak tempah sofa yang elok dan berkualiti...
akhirnya jumpa blog kakjee dan mazidul akmal ... 

chintaku dok bincang2 lagu mana nak... bagi ja bajet nanti depa kira lah,...
ni bukan tokey Ah Chai, kalau tak silap ni adik dia.. 
so tak dapatla jumpa tokey besaq... Alcano Design

 pilihan warna dipilih oleh adik... berebut2 nak pilih... nasib baik bawa sorang ja, kalau bawa 3 beradik gerenti dok gaduh nak pilih warna...
kalau nak set leather pun adoooo...

  kat kilang ni tak guna kayu lembut, chipboard, kalau kena air, gerenti kembang punyer...
Kilang depa menggunakan kayu yg lebih berkualiti, yang pastinya bukan chipboard...

 antara tempahan yang dah siap, tunggu nak pi delivery ja...

suasana dalam kilang... kalau nak repair perabot yg rosak @ buruk pun boleyyyyy...

bagi alamat nanti depa delivery, ada cas delivery mengikut kawasan...
beli beribu pun kena cas juga tau...

dah siap... adik dok landing syiok kat kapet yang beli kat jakel...
sofa 3 n bentuk L dan sofa 1... 

free gift bantal kecik 3 pcs... minta buat depan bunga blakang merah... dia buat merah semua.. pi tukaq balik suruh buat lain.... heheheheh... 
servis pun cepat...

Alamat : 
 Alcano Design, Lot 2770 M, AL 220, Kampung Baru Sungai Buloh, 47000 Kuala Lumpur. 
Tel: 0361401371
 Call Mr Chai  012 3966621
 
PETA DARI BLOG KAKJEE

sesiapa yang berminat bleh la pi tempah untuk raya haji pula nanti....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE