maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 September 2013

INILAH BARISAN KITA...


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

salam penghargaan buat wira - wira kita sempena hari ATM ke 80..


baru2 ni bawa anak2 g tengok pameran kat Dataran Merdeka.... hari perarakan tak pergi, sebab chintaku kena kerja, nak bawa budak2 ni bukan senang nak kawal ramai2 orang... lari sana lari sini... perrrgghhhh.... kejap nak tengok sana... kejap nak tengok sini.... bukan main syiok lagi diorang, kalau boleh semua benda nak bergambar...
bersemangat tengok diorang ni...

hero 2 orang ni memang bersemangat...

layan gambar hari kedua... tengok pameran...
 semuanya nak testing... yang penting kena ada orang dewassa yer bila nak pegang senjata api ni...
bahaya tau... ini bukan main2... ni betoi2...


 kakak kata bleh nampak menara KL kat atas sekali...

 meriam yang digunakan semasa di Lahad Datu...

ramai yang nak bergambar ngan model ATM ni...

jika sesiapa berminat nak masuk ATM berkhidmat untuk negara tercinta...
boleh rujuk jadual di sini yang ada TUDM... yg lain2 bleh try cari kat google... hehhehehe... T_T


wassalam....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE