maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

08 Oktober 2013

SLICE CAKE VERSI BARU AKHIR TAHUN 2013


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

PENGUMUMAN...PENGUMUMAN... SLICE CAKE VERSI BARU PUNYER.... 
versi hujung tahun, versi harga minyak naik, merangkap harga bahan2 pun naik.... 

SLICE CAKE RESEPI YANG SAMA dan ada yang TERKINI,
 BAHAN2 YANG SAMA DIGUNAKAN dan YG BEZANYA....
size kek besau2 dan berat lebih kurang 2kg...

KINI VERSI BARU SLICE CAKE saiz 12x12inci besar tuuuuu...
 dan 
keknya tentulah sedap2 belaka...
Slice cake akan siap dipotong kepada 28pcs...ada cadangan nak potong kecik2 lagi ...?
slice cake dilapik dengan papan kek dan di isikan ke dalam box...

antara SLICE CAKE menjadi pilihan terkini...

YANG HOT DI PASARAN!!!

SLICE CAKE ALA2 RED VELVET 
TOPPING N FILLING CREAMCHEESE
RM75
ADA BUAH STRAWBERRY RM80

SLICE CAKE ALA2 PANDAN LAYER
TOPPING N FILLING CUSTARD WITH HAWAIAN COCONUT FLAKE
RM70
 
FRUITY SLICE CAKE
TOPPING N FILLING FRESH CREAM
RM75-RM80
BERGANTUNG PADA HARGA BUAH2AN


CHOCO SLICE CAKE
TOPPING N FILLING COKLAT BUTTERCREAM
RM75
RM80 (DECO CHOC BUTTON N CHOC RICE)

BLUEBERRY SLICE CAKE
RM70

ADA PELBAGAI JENIS PERASA yang lain UNTUK SLICE CAKE 
ANTARANYA YANG TERBARU DAN TERKINI: 

SLICE CAKE ALA2 TIRAMISU
TOPPING N FILLING CREAMCHEESE
RM75 

 SLICE CAKE ALA2 OPERA
TOPPING N FILLING BUTTERCREAM N COKLAT GANACHE
RM80

OREO SLICE CAKE
TOPPING N FILLING BUTTERCREAM DAN OREO CRUSH
RM75

NEOPOLITAN SLICE CAKE (pink, putih dan coklat) ada 3 lapis kek
STRAWBERRY SLICE CAKE
ORANGE SLICE CAKE
KIWI SLICE CAKE 
TOPPING N FILLING BUTTERCREAM
RM70 sahaja....


Saiz yang dipotong adalah seperti gambar2 di atas ni 7x4=28pcs
sesuai untuk mkn ramai2 takyah berebut2 nak potong... slice cake hiasannya sangat simple n buttercreamnya hanya diatas dan di tengah kek nyer 
(dilapisi buttercream@creacheese+ filling perasa kek yg dipilih)
UNTUK BUAT JAMUAN YANG BAJET2 
MEMANG SESUAI...
 dan DI ULANGI 
untuk makluman semua, slice cake nyer design simple dan tak sama kadang2 tu.... kalau nak buat huruf ABC 123 boleh saja... tapi kalau nak design2 maaf ler takde design2 yang boleh pilih,... ikut tangan saya lah nak design camner pun.... hehehheehhee... harga pun dah murah... design pun simple, kena lah ngan harganya....
tq semua....
kalaU nak tempah sila hubungi kami
019-5720120 EN NAZROL
atau
nazroliza@yahoo.com
WASSALAM....



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE