maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

29 September 2014

NAK MAKAN KEK BUKU




السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA




TEMPAHAN SITI

KEK BENTUK BUKU
KEK COKLAT MOIST
BERAT 5 KG

 Tempahan Siti bertemakan gambar tadika Genius Aulad.. 
nak raikan hari lahir anaknya di tadika bersama kawan2...
kalau mcm ni nak makan kek buku boleh saja...
nyum...nyum...
deko dengan buttercream+fondant+piping Jelly..


ayat2 dia pendek jer..
tapi sebab tekap dengan hruf besar....
tak sangka plak pakai fondant penuh muka buku... 
berat tau buku ni... sebab buat saiz besar... saiz A4 lebih kurang nya...
5 kg setelah siap dideko...



jika berminat untuk tempahan atau pertanyaan


sila sms atau whatssap 
atau terus hubungi 
EN NAZROL 019-5720120

atau emailkan
nazroliza@yahoo.com

terima kasih semua...

TERIMA KASIH...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE