maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

14 Oktober 2014

DOORGIFT BAHULU/KEK MARBLE PECAH 8





السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

Ramai yang bertanya mengenai pakej doorgift KEK MARBLE/BAHULU pecah 8.. 
tak kira lah utk majlis perkahwinan, majlis sambut menantu, majlis cukur jambul, majlis kesyukuran dll, 
tapi masih tercari-cari dimana nak order KEK MARBLE/BAHULU pecah lapan sekali dengan packaging yang menarik, TEMPAHAN hujung tahun 2014 DIBUKA SEKARANG...
untuk mengelakkan tarikh tempahan yang penuh pada musim cuti sekolah eloklah booking tarikh anda.....

KAMI ada menyediakan 2 jenis packaging untuk pakej doorgift kek marble/bahulu pecah lapan ini, iaitu :-

1) kek marble/BAHULU pecah 8 (packaging plastik lutsinar)

KEK MARBLE 
pandan strawberry @ coklat strawberry @ coklat vanilla @ coklat pandan
harga = RM2.80
min order = 100pcs
1000pcs = RM2.00pcs

BAHULU
asli, pandan, coklat rice
harga = RM2.80pcs

min order = 100pcs

1000pcs = RM1.40pcs

2) kek marble/BAHULU pecah 8 (packaging plastik+ kotak)

kek marble/BAHULU pecah 8, di bungkus menggunakan plastik lutsinar yang telah disealkan,
kemudian dimasukkan ke dalam kotak yang telah direka & ditempah khas untuk majlis anda...
minta beri kerjasama, tempahan kotak seawal 2-3 minggu diperlukan...kotak tersebut boleh diletakkan nama pasangan pengantin atau nama majlis, tarikh... 
anda boleh pilih design & warna untuk kotak tersebut

KEK MARBLE 
harga = RM2.50 (1000pcs ke atas) 
         = RM 2.80 (500pcs - 999pcs)
         = RM 3.00 (300pcs- 499pcs)
min order = 300pcs

BAHULU
harga = RM 2.00 (1000pcs ke atas) 
         = RM2.20 (500pcs- 999pcs)
         = RM 2.50 (300pcs - 499pcs)
min order = 300pcs



ramai juga yang bertanya kalau order dalam kuantiti yang banyak, ada diskaun tak?

korang mesti nak ada diskaun punya kan....
makin banyak anda order, lebih banyak penjimatan wang yang  akan anda nikmati.


jika berminat tempahan atau pertanyaan

sila sms atau whatssap 
atau terus hubungi 
EN NAZROL 019-5720120

atau emailkan
nazroliza@yahoo.com

terima kasih semua...

TERIMA KASIH...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE