maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

29 Disember 2015

KAMBING BAKAR + NASI 7 BIDADARI

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA

Pada yang dok tertanya-tanya tang mana dan dimana... 
Lokasi #nasi7bidadari nie..Mai kami nak habaq..
laksa ikan sekoq pun ada...

lokasi kat Meru, Klang
dekat Taman seri Puteri...

In case kalau sesat jugak. Boleh tel tanya 0195720120

Kami guide hangpa semua. toksah risau naaaa..

insyaallah ... kalau tak da aral melintang

Waktu perniagaan
5ptg-12 malam... abih awai katup awai lah...



KAMBING BAKAR....



GERAI KECIK KAMI DI JALAN KASIM, MERU, KLANG

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE