maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

27 Mac 2016

KEK UNTUK HARI KELUARGA




Assalamualaikum n salam ceria semua...

Hi.. Kami di ‪#‎kekdihatiku‬ menerima tempahan pelbagai jenis kek bagi sebarang majlis.. harijadi.. tunang.. kahwin..
InsyaAllah semua boleh๐Ÿ˜Š
Jom runding sampai jadi... 
sampai puas hati...

Untuk maklumbalas cepat dan pantas (maaf bila bz lambat la sikit) boleh terus wassap kami...๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
0195720120
0195720120
0195720120
lokasi kami Meru,Klang

Wassap kami๐Ÿ‘‰0195720120

●jika ada gambar, Hantar gambar kek yg diidam2kan.. yg diimpi2kan...

●tema/warna pilihan

●jika setuju, buat pembayaran deposit setelah order dah confirm
mudah kan.....

๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜
2 TIER 
FAMILY DAY CAKE

KEK FAMILY DAY: TEMA TEPI PANTAI
Details: kek 9inci (4 segi) + 7inci (bulat), 
kek marble pandan coklat dan kek marble coklat Vanilla, 
figurin keluarga

Harga: RM 4++
0

Alhamdulillah, terima kasih....


22 Mac 2016

DELIVERY HAMPER KE SERDANG

TEMPAHAN HAMPER MAKANAN RINGAN




TEMPAHAN HAMPER MAKANAN UTK CABUTAN BERTUAH
 Blog: http://kekdihatiku.blogspot.com/ WhatsApp: 019-5720120

GRAVITI LAH SIKIT....




GRAVITI ... kek...
Nak realisasikan impian seseorang...
Berminat nak cekelat lain.. habaq naaaa... 
kita kasi tukaq.. 



kek saiz 6@7inci

019-5720120 nak tanya... nak tempah habaq mai...
lokasi Meru,Klang
Bleh delivery sekitar #lembahklang

BOOKING DOORGIFT SEKARANG



RM1.00 sahaja...


ada PERCUMA lagi....

booking sekarang akan dapat PERCUMA..

yer nak bagi PERCUMA...

SEBIJI KEK HANTARAN BUTTERCREAM

DENGAN SYARAT

TEMPAHAN UNTUK 1000box ke atas.....

PROMOSI SEHINGGA 
JUNE2016
booking pakai RM yer..
deposit RM100 SAHAJAHARAP MAKLUM
UNTUK PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN
019-5720120

lokasi MERU, KLANG
http://kekdihatiku.blogspot.com/

16 Mac 2016

PROMOSI APRIL 2016


PROMOSI UTK 
APRIL 2016
SAHAJA
Chocolate Moist Cake (CMc)
Nos of layer : 1
Coating : choc ganache
Topping : choc chip & choc rice
1.5kg+- RM 55 (9x9inch)NOW RM50
1.0+-kg RM 35 (7x7incH) RM30

ADD
chocolate M&M/kit kat/ferrero rocher/Kindey Bueno 
~ start from RM5+
BOLEH TAMBAH TULISAN UCAPAN HAPPY BIRTHDAY ATAU NAMA 

HAMPER MADU KELULUT DAN OLIVE OIL





TEMPAHAN HAMPER MADU KELULULT DAN OLIVE OIL.
DOORGIFT UTK TETAMU
PAKING DALAM PAPERBAG

UNTUK TEMPAHAN DAN PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI
019-5720120 
http://kekdihatiku.blogspot.com/lokasi Meru,Klang

CHOCHOLATE NIPS CAKE

GRAVITI CAKE...


UNTUK TEMPAHAN DAN PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI 
019-5720120 

BLOG http://kekdihatiku.blogspot.com

KEK ala ala ALADDIN

Tempahan dari Syazana...
Kek super coklat moist filling ganache
Deko fondant dan figurin Ala Aladdin...
Berat kek melebihi 2.5kg
Saiz 8 inci
Utk pertanyaan atau tempahan
019-5720120

LEGO CAKE



Lego cake...
3tier fondant cake
Kek butter coklat
Filling coklat


Lokasi Meru Klang
Wa 019-5720120

14 Mac 2016

KUKIS MONSTER


KUKIS MONSTER....
@
COOKIES GERGASI....
deko tulisan fondant
CHOC CHIP+KUACI+BADAM+OAT



berminat utk tempahan
http://kekdihatiku.blogspot.com/
Lokasi Meru Klang
Wa 019-5720120

KEK HARIJADI UTK JIRAN



jika berminat untuk tempahan atau pertanyaan  sila sms atau whatssap  atau terus hubungi   en nazrol 019-5720120 




FROZEN CAKE


KEK SPAN 
PERASA COKLAT+VANILLA
BUTTERCREAM+EDIBLE IMAGE


jika berminat untuk tempahan atau pertanyaan 
sila sms atau whatssap  atau terus hubungi  
en nazrol 019-5720120

Lokasi Meru Klang
Wa 019-5720120

3 TINGKAT KEK PERKAHWINAN ROS KUNING

TEMA KUNING PUTIH


3 tier Wedding cake...

BUTTERCREAM

Untuk tempahan atau pertanyaan sila hubungi
En Nazrol...
019-5720120

CUPCAKE TEMA FROZEN



2 set #cupcake #coklatmoist #buttercream tempahan customer....
1set 16pcs...

CUPCAKE BUTTERCREAM+FONDANT


jika berminat untuk tempahan atau pertanyaan 
sila sms atau whatssap  atau terus hubungi  

en nazrol 019-5720120 





KEK PERKAHWINAN 3 TINGKAT



Delivery wedding cake di Cahaya LRT Station
tema oren putih



jika berminat untuk tempahan atau pertanyaan sila 
sms atau whatssap atau terus hubungi  
en nazrol 019-5720120

BIRTHDAY CAKE - KTM

FONDANT CAKE
SIZE 8 INCI



Untuk tempahan sila hubungi kami di talian/wa..  019-5720120 


KEK COMOT

KEK COMOT PENUH COKLAT
KEK BUTTER+COKLAT GANACHE+CHOCOLATE
 Size 8inci  

 

Untuk tempahan sila hubungi kami di talian..  019-5720120  





KEK EDIBLE IMAGE FROZEN N UPIN IPIN


jika berminat nak tempah  macam ni sila hubungi kami KEKDIHATIKU 019-5720120

TEMA Frozen
Spongecake strawberry vanilla
BUTTERCREAM+DECO FONDANT

Upin dan ipin
Spongecake vanilla
BUTTERCREAM+DECO FONDANT

RAINBOW COOKIES @ BISKUT LIDAH KUCING

BISKUT LIDAH KUCING UTK DOORGIFT



Sila hubungi En Nazrol utk pertanyaan atau tempahan...
019-5720120
Harga jualan RM20
50-55pcs

DOORGIFT UTK KANAK2



tempahan hamper makanan dan doorgift utk kanak2...


utk tempahan dan pertanyaan...

WhatsApp: 019-5720120

DOORGIFT COOKIES IN JAR



TEMPAHAN 800 JAR 
COOKIES CHOCLATECHIP ALMOND 
DAN 
COOKIES MOCHACHIP PEANUT
UTK DOORGIFT MAJLIS PERKAHWINAN





jika berminat untuk tempahan atau pertanyaan 
sila sms atau whatssap  atau terus hubungi  
en nazrol 019-5720120



TEMPAHAN HAMPER BAKUL ROTAN


Jika berminat boleh hubungi
 En Nazrol 019-5720120 
utk sebarang tempahan dan pertanyaan..




TEMPAHAN HAMPER MAKANAN RINGAN



 hamper n doorgift utk customer... delivery naik lori ke Putrajaya...




TEMPAHAN DARI PN AZLINA..
Tempahan hamper dari Puan Azlina utk hari keluarga.
27 buah Hamper Makanan Besar.
Sesuai utk hadiah kumpulan & Individu (tak perlu beli stock utk beberapa bulan.. 
Emotikon wink
Jika berminat hubungi kami utk tempahan atau pertanyaan.
019-5720120



TEMPAHAN HAMPER DARI DGTA
HAMPER MAKANAN UTK CABUTAN BERTUAH
Blog: http://kekdihatiku.blogspot.com/
WhatsApp: 019-5720120

 
Kami sedia menerima tempahan mengikut bajet anda...

Hubungi kami utk pertanyaan atau tempahan... 

019-5720120

DOORGIFT UTK BIRTHDAY GIRL

PRETZEL IN JAR


jika berminat tempahan atau pertanyaan sila sms atau whatssap  atau terus hubungi  EN NAZROL 019-5720120




DOORGIFT WAFER N COKLAT MOIST CAKE

WAFER IN JAR....

STRAWBERRY N CHOCOLATE.
600 jar utk doorgift...




jika berminat tempahan atau pertanyaan sila sms atau whatssap  atau terus hubungi  EN NAZROL 019-5720120


UTK STIKER KENA MAKLUM LEBIH AWAL YER,,,,


.
1300 box coklat moist cake with topping chocolate..
Delivery ke Bukit Raja Klang...

 jika berminat tempahan atau pertanyaan sila sms atau whatssap  atau terus hubungi  EN NAZROL 019-5720120

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE