maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

30 Mei 2016

TEMPAHAN HAMPER MAKANAN CABUTAN BERTUAH

tempahan hamper utk cabutan bertuah..
http://kekdihatiku.blogspot.com/ 
untuk pertanyaan atau tempahan : 
019-5720120 
email nazroliza@yahoo.com

24 Mei 2016

2 Tier Fondant Wedding Cake Decorating

Alhamdulillah!!...Syukur! pada Mu Ya ALLAH!!..sesungguhnya impian nak mempelajari ilmu dari pakar kek diraja akhirnya termakbul jua.....

Berminat utk tempahan mcm ni hubungi kami.. utk customer yg nak deko mcm ni.. sbb saya nak buat homework n tambah skill lagi.. kami akan bg harga promosi... 
Maklumat lanjut hubungi En Nazrol..
019-5720120...

2 Tier Fondant Wedding Cake Decorating..
& Painting on cake

  

KEK EDIBLE IMAGE NARUTO

Tempahan dr customer...

KEK: TEMA NARUTO
Details: Round Cake Size 8"
berat 1.5kg 
Choc Cake, Mint 
Iitalian Merengue Vanilla Buttercream, 
#edibleImage

Bagaimana untuk order??
Hubungi kami melalui wassap
019-5720120 
019-5720120 (En Nazrol)
lokasi Meru, Klang
#kekharijadi #buttercream 

PERASA COKLAT MINT

TEMPAHAN EDIBLE IMAGE


Tempahan customer...

Kami menyediakan perkhidmatan mencetak gambar di atas kertas icing.



utk tempahan sila hubungi kami
019-5720120 utk harga promosi
lokasi Meru,Klang
utk tempahan boleh hubungi kami....
fb kekdihatiku
019-5720120


   

RTM - ULANGTAHUN BIKERS CLUB KE-2

Tempahan dr customer...

KEK: BIKERS CLUB RTM
Details: Square Cake Size 10"
berat 4.5kg, tinggi 4 inci 
Iitalian Merengue Vanilla Buttercream,
Fondant Cut Deco, Edible image

Bagaimana untuk order??
Hubungi kami melalui wassap
019-5720120
019-5720120 (nazrol)
lokasi Meru, Klang
#kekharijadi #buttercream

#merufoodchannel #sayajualkek #sayajual
#homemadecake #doorgift #keksedap #kekkahwin#bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #kek #coklat#makan #klang #meru #onlinecake #shahalam#setiaalam #subang #puncakalam #birthdaycake#anekakek


Kami menyediakan perkhidmatan mencetak gambar di atas kertas icing.
utk tempahan sila hubungi kami
019-5720120 utk harga promosi
lokasi Meru,Klang
utk tempahan boleh hubungi kami....
fb kekdihatiku
019-5720120

TEMPAHAN DOORGIFT DAN HAMPER



100pcs beg tema CARS utk #doorgift kanak2... hamper makanan ringan... delivery ke #rawang...
Utk tempahan n pertanyaan
019-5720120
Lokasi #meru#klang

 

TEMPAHAN BALANG BISKUT RAYA 2016

alhamdulillah baru dpt hantar balang biskut raya ni...
terima kasih pd yg mengordernya, lebih kurang mnta halal ye...

  


11 Mei 2016

KELAS DEKORASI ASAS KEK FONDANT


kelas basic fondant bersama Puan Ayu dari Kajang... 

Jika berminat boleh hubungi kami
019-5720120

Lokasi Meru, Klang
Blajar cara buat/bancuh fondant sendiri...
KELAS DEKORASI BASIC KEK FONDANT
Ada sesiapa yg berminat.. boleh bg date pilihan anda.. sabtu atau ahad sahaja..
Insyaallah kalau ok date tu..
kita on..

10 Mei 2016

RN BISKUT RAYA 2016

**KELUARAN RN COOKIES KAMI MENGGUNAKAN PURE BUTTER (ANCHOR)

berminat menjadi agen wassap kami

utk tempahan hubungi kami
019-5720120
Puasa dh x lama lgkan... tahun ni nk jual biskut balik. .. thn lps x jual sbb dapat orang baru.... tak dpt buat byk2 jenis sebab pembantu kecik ni rajin nak menolong nya...

Sapa yg belum rasa biskut & kek keluaran RN COOKIES RAYA... cpt2 wassap... quality ... kesedapan di jamin puas hati...
#kekdihatiku
#purebutteranchor
#bukanbuttercup

#biskutraya2016

Bagaimana untuk order??
Hubungi kami melalui wassap
019-5720120 
019-5720120 (nazrol)
lokasi Meru, Klang

HAMPER MAKANAN RINGAN UTK CABUTAN BERTUAH

Delivery hamper kat MAEPS Serdang.

 



Bagaimana untuk order??😊😊😊 
Hubungi kami melalui wassap 📲 019-5720120 
📲 019-5720120 (nazrol) 
lokasi Meru, Klang


TEMA PRINCESS - CUPCAKE

Cupcakes Set 16 Pcs 
Kek Coklat Moist
Princess Themed
Buttercream Topping, Fondant Deco, Edible Image




UNTUK TEMPAHAN DAN PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI 019-5720120
(Nazrol)
http://kekdihatiku.blogspot.com/

KEK: TEMA MINION

Tempahan dr customer...

KEK: TEMA MINION
Details: Square Cake Size 8"
berat 2.5kg 
Choc Cake Strawberry,
Iitalian Merengue Vanilla Buttercream,
Fondant Deco, Toys Minions


Harga buat masa ni :- RM150

Bagaimana untuk order??
Hubungi kami melalui wassap
019-5720120
019-5720120 (nazrol)
lokasi Meru, Klang
#kekharijadi #buttercream

#merufoodchannel #sayajualkek #sayajual
#homemadecake #doorgift #keksedap #kekkahwin#bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #kek #coklat#makan #klang #meru #onlinecake #shahalam#setiaalam #subang #puncakalam #birthdaycake#anekakek

TEMPAHAN EDIBLE IMAGE KINI DIBUKA


alhamdulillah, printer dah ok... maaf pd yg order haritu, tetiba plak ada masalah teknikal...
terima kasih pd yg order....

Kami menyediakan perkhidmatan mencetak gambar di atas kertas icing.

utk tempahan sila hubungi kami
019-5720120 utk harga promosi
lokasi Meru,Klang
utk tempahan boleh hubungi kami....
fb kekdihatiku
019-5720120


 
SAIZ GMBAR BESAR LEBIH KURANG 5X6 INCI
6PCS UTK CUPCAKE

KEK TEMA Hi5

KEK: TEMA Hi 5
Details: Square Cake Size 8" x 8" 
berat 2.3kg
Choc Cake Strawberry, 
Iitalian Merengue Vanilla Buttercream, 
Fondant Deco, Edible Image
Harga buat masa ni :- RM150



Bagaimana untuk order??😊😊😊
Hubungi kami melalui wassap
📲 019-5720120
📲 019-5720120 (nazrol)
lokasi Meru, Klang

***Hantar gambar dari PAGE FB KEKDIHATIKU atau google hasil dekorasi bakers lain jika ada contoh yg anda inginkan.. 
***namun kami tekankan disini hasil dekorasi tidak dijamin 100% sama seperti contoh yg diberikan, kerana hasil seni tangan lain2... 😊😊😊
***setiap design mungkin memberi hasil yang berlainan walaupun ianya design dari kami sendiri... 😊😊😊
***insyaallah kami akan beri jawapan secepat mungkin.😊😊😊
📲 019-5720120 
lokasi Meru, Klang

03 Mei 2016

MENERIMA TEMPAHAN EDIBLE IMAGE


Kami menyediakan perkhidmatan mencetak gambar di atas kertas icing.


utk tempahan sila hubungi kami
019-5720120 utk harga promosi
lokasi Meru,Klang

  
1. Harga:
Kami menyediakan perkhidmatan mencetak gambar di atas kertas icing.


Semua edible image kami berharga RM18 satu sheet (template bersaiz A4) tidak termasuk kos penghantaran/postage.



Tiada caj tambahan dikenakan untuk kerja2 artwork seperti tukar background, cantumkan gambar dan letak wordings.



*Pembatalan pesanan dan penukaran design setelah artwork dibuat akan dikenakan caj design. Pastikan anda memberikan detail design selengkapnya semasa membuat pesanan.
   
2. Penghantaran:
Penghantaran akan dibuat sekiranya pembayaran dibuat dan setuju dengan artwork yg diberikan.

kami akan pos pada keesokkan harinya setelah persetujuan dan pembayaran dibuat..
Anda sepatutnya akan mendapat edible image dalam masa 2 atau 3 hari bekerja bergantung kepada perkhidmatan Pos laju di kawasan anda.
caj penghantaran,
RM5 - Semenanjung Malaysia 
RM10 - Sabah/Sarawak/Labuan

3.Self Collect:
Semua urusan self collection hanya dibuat di rumah di Meru, Klang.




Sekiranya anda ada pertanyaan tentang edible image kami, 
boleh hubungi:

Tel/SMS/whatsap 019-5720120

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE