maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

27 Disember 2016

NASI ARAB AROMA HIJRAH

ASSALAMUALAIKUM

bukan slalu nak pekena nasi arab ni... sebab kadang2 tak kena dengan anak tekak ni.... rasanya dalam hidup 2 @ 3 kali ja pekena nasi arab yg memang terbaik....
nasi arab saudara di Taiping buat... memang mabeless... bleh la contact beliau kot2 nak buat kenduri.. bleh buka fb page LAZZAD CAFE. sampai PORT DIcKSON nasi arabnya... memang meletopp...

baru2 ni pekena nasi arab kat  di TTDI Jaya, Shah Alam sahaja... Alhamdulillah.. kena ngan seleranya... seronok pula makan ramai2.. ikut cik abanglah bawa g sana... al maklumlah besdy boboiboy... nak makan nasi arab...hehehehhhhee

jangan lupa booking dulu.... nasib baikla abang booking dulu, kalau tidak kena duduk termenungla kat dpn tu menunggu giliran....
Foto Ros Azliza.

Foto Ros Azliza.

Foto Ros Azliza. 
budak kecik ni pun makan nasi laju je, lauknya dia tak brapa nak layan...
nak makan sendiri... 
Foto Ros Azliza.
tengok nasi dia...
panjangkan... hehehehehe
rempah ratus terasa... 
makan nasi saja pun sedap...

Foto Ros Azliza.
bawa daddycool g makan sama..
sian papa... dok sorang2 kat kg... selalu jalan2 kl sbb anak2 semua dok kl

Foto Ros Azliza. Foto Ros Azliza.
kami ambik 1 set je...  ada 3 jenis nasi lauk ayam n kambing.

Foto Ros Azliza.
Foto Ros Azliza.
dah tak sabar2 hero2 ni nak makan...


Foto Ros Azliza.Foto Ros Azliza.Foto Ros Azliza. Foto Ros Azliza.

Foto Ros Azliza.
tengok... licin...
alhamdulillah... rezeki..

servis pun cpt...
ruangan yang cukup selesa.

Aroma Hijrah , TTDI Jaya
No 6 & 8, Jalan Opera U2/H,TTDI Jaya ,40150 Shah Alam
Tel : 03 783 21524

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE